HÍREK

HÍREK

A Kecskemét Táncegyüttes ezen a hétvégén sem unatkozott.

A Kecskemét Táncegyüttes ezen a hétvégén sem unatkozott. 2020.02.08. szombaton a Farsangi Vigadó Táncházuk rekord látogatottsága mellett az együttes csoportjainak vezetői a város és az ország különböző pontjain álltak helyet.

Az együttes művészeti vezetője Lukács László Gyermek Néptáncosok XIV. Országos Szólótánc Fesztiváljának -Közép-Dunántúli 18. Fergeteges Farsang elnevezésű Gyermek és Ifjúsági Szólótáncverseny – elődöntőjén zsűrizett Tatán.

https://orokseg.hu/hirek/311-gyermek-neptancosok-xiv-orszagos-szolotanc-fesztivalja


A német RTL televízió forgatott délután Bugacon, amiben az együttes szólistái is részt vettek.

 

A Házasság Hete nevű programsorozatot, kalandtúrát nyitotta meg az együttes 2 házaspárja, mely után egy rövid táncházba invitálták a résztvevőket.

https://hiros.hu/hirek/kecskemet/tancos-flashmob-nyitotta-meg-az-idei-hazassag-hete-programsorozatot?fbclid=IwAR3Zg_HIHapnxFjXDsV-yONh4W11muO-8a5V9oO5MfzAfhTrhoj5YV7mBWs

 

Az első Bács-Kiskun megyei Gazdabálat nyithatta meg az együttes Vadhajtás kamara csoportja Böde István (művészeti vezetőhelyettes) vezetésével a Sheraton Hotelben, ahol hatalmas sikert aratott a csoport „Sokszínű Kárpát-medence” című műsora, melyben a helyi, Kecskemét és környéke táncait is láthatták a vendégek.

https://hiros.hu/hirek/kecskemet/elso-alkalommal-baloztak-a-gazdak

https://keol.hu/kecskemet-bacs/gazdabal-traktorok-alltak-a-sheraton-elott

 

Az együttes Ifjúsági csoportjának szólistái a Bajor Étteremben a Vadászbál résztvevőit kápráztatták el, és a Szent Imre Katolikus Általános Iskola bálját lepte meg Lukácsné Haránt Eszter (művészeti vezető) egy néptáncos flashmobbal, ahol az együttes több csoportja is segédkezett.

 

Partnereink

Hírös Agóra
Mercedes Benz
Emberi Erőforrások Minisztériuma
NKA
Kecskemét
Modern Home
Halmos Béla Program