KÜLÖNDÍJ

KÜLÖNDÍJ

Országos Szólótáncverseny eredménye

A Kecskemét Táncegyüttes 2 szólista párja is részt vett az Örökség Gyermek Népművészeti Egyesület által szervezett Országos Szólótánc verseny döntőjébe.

Kolozsvári Péter és Lukács Rubinka kiemelt arany minősítést (I. korcsoport), Máté András és Bencze Kata (III. korcsoport) kiemelt arany minősítést és a legharmonikusabb pár különdíjat kapták a Kecskeméten megrendezett regionális előselejtezőn, így továbbjutva a döntőbe.

A két táncból az egyik táncuk a Kiskunsági, mely azért fontos számunkra, mert speciálisan itt Kecskeméten gyűjtött anyaggal képviselik magukat az országos rendezvényen.

Köszönjük a felkészítő tanároknak: Lukács László, Lukácsné Haránt Eszter, Böde-Harkai Csilla és Böde István, hogy a verseny döntőjéig segítették a gyermekeket, ahol az ország legjobb 121 szólistájából kettő pár a Kecskemét Táncegyüttes tagja lehetett.

Gratulálunk Lukács Rubinkának és Kolozsvári Péternek, akik a Kiskunsági táncok kiemelkedő bemutatásáért különdíjban részesültek a Gyermek Néptáncosok XIV. Országos Szólótánc Fesztiváljának döntőjében!

Nagyon büszkék vagyunk rájuk, akárcsak Bencze Kata és Máté András Imre szólista párunkra, akik szintén méltón helyt álltak a szarvasi versenyen! ❤️

Köszönjük a sok szurkolást, támogató szavakat!

 

 

Partnereink

Hírös Agóra
Mercedes Benz
Emberi Erőforrások Minisztériuma
NKA
Kecskemét
Modern Home
Csoóri Sándor alap
Halmos Béla Program