Nyelvek
Magyar  | Français  | English  | Deutsch
Belépés
Véletlenszerű kép
Bemutato_027

Kanadai sikerek!!!

Hatalmas sikerrel zárta a Kecskemét Táncegyüttes az 1 hónapos kanadai turnéjából a 12 napos Nemzetközi CIOFF Fesztiválját Drummondvilleben!
A 10 nemzetet felsorakoztató fesztiválon a magyar népzenét, néptáncot Kecskemét Megyei Jogú Város reprezentatív táncegyüttese képviselte. Naponta egy,illetve kettő, olykor három fellépést is állva tapsolással jutalmazta a közönség! A felvonuláson a lányok fejükön üveggel sétálása,táncolása, a karikás ostorok pattogása, a fiúk legényese elkápráztatta a közönséget. A magyar esten természetesen a világ szellemi örökségei közé választott Táncház módszerrel mutatta meg az együttes a magyar tánc szépségeit. 
A fesztivál szervezőinek elismerése mellett mi sem bizonyítja jobban a táncosok kiváló teljesítményét, mint az, hogy a portugál csoport vezetője, aki egyben fesztivál szervező, meghívta a kanadai fesztivál 3 legjobb csapatát(törököket, mexikóiakat és a Kecskemét Táncegyüttest) Portugália legnagyobb fesztiváljára, az Azori Fesztiválra, az Azori-szigetekre 2017-ben. Szép munka volt, gratulálunk mindenkinek!

 

Látogasson el facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/KecskemetTancegyuttes/